Arvot

Wellness Fysio Centerin arvot ovat toimintamme selkäranka ja näihin arvoihin perustuen teemme niin isommat kuin pienemmätkin päätöksemme. Tärkeimmät arvomme ovat:

Terveyden edistäminen

Useinmiten fysioterapeutin palveluita tarvitaan kun kipu, jännitys tai vamma on jo haittaamassa toimintakykyä. Käytössämme on monipuoliset laitteet ja menetelmät joilla hoidamme näitä. Periaatteemme kuitenkin on, että ennaltäehkäisevät toimenpiteet ovat kaikkein tärkeimmät ja siksi ohjaamme sekä opetamme tapoja, joilla keho pidetään terveenä ja estetään vaivojen uusiutuminen.

Positiivisuus 

Terve mieli terveessä kehossa. Kun keho on kunnossa, niin on helpompi jaksaa ja olla positiivinen. Positiivisuus tarttuu ja se vaikuttaa myös kehoon kuntouttavasti. Täten kannustamme positiiviseen asenteeseen ja pyrimme olemaan esimerkkinä positiivisuudesta.

Yrittäjyys

Voimme sanoa olevamme perheyritys ja suvussamme on pitkät perinteet yrittäjyydestä. Uskomme kovaan työntekoon ja sitä kautta menestymiseen. Menestys luo menestystä myös ympäristöön ja yhteistyökumppaneille. Menestyvä yritys pystyy toimimaan yhteiskuntavastuullisesti (työllistäminen, verojen maksu, urheiluseurojen tukeminen), kehittymään ja kansainvälistymään, jotka ovat tärkeitä tavoitteitamme.