Feelmax

vasko_tbaapa_tb69.90€                        79,90€                    129,90€              99.90€ 129,90€        139,90€

Tule sovittamaan Feelmaxit maariankadun myymälään. Jalkineiden oston yhteydessä ilmainen jalkojen ryhtitutkimus! Varaa aika 0405721314 tai arto.ahtola@wellnessfysiocenter.fi

Feelmax®  jalkineissa on markkinoiden ohuin ulkopohja, joka mahdollistaa todellisen paljasjalkatunteen, ja korjaa asentovirheitä. Oikea asento taas vähentää selkä-, polvi- ja jalkakipuja.

Jalassamme on yli 20 pientä lihasta, suurin osa niistä kiinnittyy varpaisiin, nämä lihakset kannattavat jalan kaarta. Käytettäessä normaalia, paksupohjaista ja tuetua kenkää nämä tärkeät lihakset passivoituvat ja heikentyvät.  Feelmax jalkineilla liikuttaessa nämä lihakset aktivoituvat, ja tulevat vahvemmiksi. Vahvemmilla lihaksilla on pienempi vammautumisriski, erityisesti nilkan alueella. Myös verenkierto jaloissa paranee lisääntyneen lihasaktiviteetin takia, helpottaen  monien jalan verenkiertoon liittyvien  sairauksien tilaa, ja vähentäen jalkojen kylmyydestä kärsiviä.

Ihminen ottaa keskimäärin  7,000 -14,000 askelta joka päivä ja kävelee noin 100.000 kilometriä elämänsä aikana. Ei siis ole samantekevää, millä kengillä askeleet ottaa! Vastasyntyneillä vauvoilla harvoin tavataan jalkoihin liittyviä sairauksia tai ongelmia. Mutta jo muutaman vuoden ikäisillä lapsilla ongelmia ilmenee. Ja tilanne pahenee…asiantuntijat sanovat jalkaongelmien johtuvan vääränlaisita kengistä ja sukista.

Tutustu myös Feelmaxin sivuihin täältä?